.

Dárkové poukázky

Vyberte dárkovou poukázku jako dárek pod stromeček pro své blízké nebo jí potěšte sami sebe. V obou případech celá částka pomůže lidem s obtížemi stáří či nemoci nebo lidem v nouzi z našeho regionu Tišnovska a Kuřimska.

IMG_2225-removebg-preview

Stránka 1 z 1 - 19 položek celkem
Dárková poukázka na pivo Genius noci
100 Kč

Lahodné čepované nebo lahvové pivo Genius noci si můžete dopřát vy nebo někdo z vašich blízkých, komu darujete dárkovou poukázku z lomnického minipivovaru.

Kód: 61
Hlavní velký banner (5)
100 Kč

Dárková poukázka v hodnotě 100 Kč do Muzea města Tišnova na Jungmannově ulici na stálou expozici i aktuální výstavy.

Kód: 88
Volňásky do Kina Svratka
150 Kč

Volná vstupenka pro 1 osobu do tišnovského Kina Svratka na Mlýnské ulici.

Kód: 87
u vlachu
200 Kč

Poukázku do Hostince U Vlachů v Jamném můžete zkombinovat s příjemnou procházkou z Tišnova po obnovené Růzcké stezce zakončenou vynikajícím obědem či večeří v hostinci se...

Kód: 176
Dárková poukázka do Kavárny Ztraceno
200 Kč

Poukázka do Kavárny Ztraceno potěší jistě každého milovníka dobré kávy, ale i výborných zákusků a je ideálním dárkem také pro maminky, pro jejichž děti je tu pěkný dětský koutek.

Kód: 92
Dárková poukázka do La Tera Café ve Veverské Bítýšce
200 Kč

Dárkovou poukázkou do kavárny La Tera Café ve Veverské Bítýšce potěšíte nejen přátele a příbuzné z Bítýšky a okolí, ale i ty, kdo si rádi spojí výlet na přehradu nebo na hrad...

Kód: 95
Dárková poukázka do prodejny Akara zoo centrum
200 Kč

Dárková poukázka do prodejny Akara zoo centrum v Tišnově pod prodejnou Tesco je ideálním dárkem pro všechny chovatele nebo přímo pro čtyřnohé přátele.

Kód: 84
Vánoce 2020 (3)
200 Kč

Dárková poukázka do prodejny Geckonia na Jungmannově ulici v Tišnově je ideálním dárkem pro všechny chovatele nebo přímo pro čtyřnohé přátele.

Kód: 85
Dárková poukázka do Restaurantu Dalešického pivovaru U Baumannů
200 Kč

Dárkovou poukázku do Restaurantu Dalešického pivovaru U Baumannů potěšíte nejen milovníky dalešického piva z "postřižinského" pivovaru, ale také všechny, kdo mají rádi dobré...

Kód: 175
Dárková poukázka do Textilní galanterie A+M na galanterní zboží
200 Kč

Dárková poukázka na galanterní zboží do Textilní galanterie A+M v Tišnově pro milovníky kreativity, vyšívání, háčkování, pletení, šití a mnoha barev a odstínů

Kód: 94
Dárková poukázka do Textilní galanterie A+M na látky a metráž
200 Kč

Dárková poukázka na látky a metráž do Textilní galanterie A+M v Tišnově pro všechny šikovné švadlenky.

Kód: 93
Dárková poukázka do SushiMi
250 Kč

Věnujte někomu nebo sami využijte dárkový poukaz do sushi bistra SushiMi v Kuřimi a zažijte chvíli plnou exotických chutí.

Kód: 58
Dárková poukázka do hostince Na Humpolce
300 Kč

Poukázky do hostince Na Humpolce v Tišnově jsou ideálním pozváním na nedělní oběd nebo večer s přáteli na pivo, každopádně krásný zážitek s těmi, koho máte rádi.

Kód: 46
jezdecky
300 Kč

Dárková poukázka na vyjížďku na koni v Jezdeckému klubu Sentice je jasnou volbou pro všechny milovníky koní.

Kód: 177
Dárková poukázka na pivo Vorkloster
300 Kč

Dárková poukázka na nákup lahvového či sudového piva Vorkloster nebo na útratu v pivnici Vorkloster v Klášterním pivovaru v Předklášteří

Kód: 86
Blue and Gold Minimalist Merry Christmas Greeting Card
300 Kč

Dárkové poukázky na útratu na Statku Jinačovice je ideálním dárkem pro milovníky poctivých produktů moravského venkova. Dopřát si můžete nejen výborné lokální produkty, ale i...

Kód: 174
damian removebg preview
450 Kč

Dárková poukázka do barbershopu Damián Barber Tišnov pro pánský střih nebo úpravu vousu promění každého muže k nepoznání.

Kód: 96
Blue and Gold Minimalist Merry Christmas Greeting Card (2)
750 Kč

Dárková poukázka na služby osobní stylistky Jany Jarošové. Znát svůj barevný typ je základem pro vytvoření funkčního šatníku, který nám bude slušet.

Kód: 169
prazdna poukazka
1 000 Kč

Podpořte činnost tišnovské Charity věnováním dárkových poukázek k dobročinnému prodeji a přiveďte si tak nové zákazníky do svého obchodu, restaurace, kadeřnictví nebo e-shopu.

Kód: 90

Podpořte Oblastní charitu Tišnov nákupem dárkových poukázek, které nám věnovali naši partneři, abychom jejich prodejem získali finance na podporu charitní činnosti. Celá částka z prodeje dárkových poukázek putuje na podporu potřebných z našeho regionu Tišnovska a Kuřimska a vy je můžete zároveň uplatnit pro svou útratu v partnerských provozovnách.

Vyberte si pro sebe nebo pro své blízké jako dárek pod stromeček z dárkových poukazů do restaurace, na pivo, do kina či muzea, na květinu, do prodejny potřeb pro zvířata nebo do sushi bistra. Který udělá největší radost?

Děkujeme všem partnerům:

Nové logo