.

Dárková poukázka na pivo Genius noci

Lahodné čepované nebo lahvové pivo Genius noci si můžete dopřát vy nebo někdo z vašich blízkých, komu darujete dárkovou poukázku z lomnického minipivovaru.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Možnosti doručení
Kód: 61
100 Kč
Dárková poukázka na pivo Genius noci

Lahodné pivo Genius noci si můžete dopřát vy nebo někdo z vašich blízkých, komu darujete dárkovou poukázku z lomnického minipivovaru.

Poukázka je v hodnotě 100 Kč a lze ji použít na nákup čepovaného nebo lahvovaného piva v pivnici Genius Noci, Palackého nám. 30, 679 23 Lomnice, v otevírací době pátek 17:00-22:00 a sobota, neděle 14:00-22:00. Aktuálně o otevírací době viz též aktuální informace na Facebooku. Platnost poukazu do 30.6.2024. Při zájmu o větší částku nakupte více kusů poukázek v hodnotě 100 Kč.

Podpořte Oblastní charitu Tišnov nákupem dárkových poukázek, které nám věnovali naši partneři, abychom jejich prodejem získali finance na podporu naší činnosti. Celá částka z prodeje dárkových poukázek putuje na podporu potřebných z našeho regionu Tišnovska a Kuřimska a vy je můžete zároveň uplatnit pro svůj nákup v partnerských provozovnách.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dárkové poukázky
Hmotnost: 0.05 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: